Konténer bérlés
Sitt konténer szállítás

Konténeres sittszállítás: építési hulladék szállítás, építési törmelék és szemétszállítás. 3 – 8 m3 közötti nyitott konténereink segítik a felgyülemlett hulladék megbízható elszállításában.

Építési hulladék, törmelék

Építkezés, felújítás során keletkezett hulladékok elszállítása: beton, bontott tégla, nyílászárók, csövek, fémhulladékok, egyéb törmelékek és építési anyagok.

Konténerek esetében az árazás a véső súlytól függ, ezért Nálunk mindig pontosan annyit fizet, amennyi tényleges törmelékkel telítette meg az adott konténert.

 

51.000 Ft

54.000 Ft

57.000 Ft

60.000 Ft

65.000 Ft

70.000 Ft

A konténer 1 héten felüli bérlése esetén heti 7.000 Ft felárat számítunk fel. A szállítás árak munkanapokra vonatoznak. Szombati napon a szállítás feláras. A kamionstop végett vasárnaponként és bizonyos ünnepnapokon a konténereket nem tudjuk szállítani.

Építési hulladékra rendelt konténereinkbe az alább anyagok nem rakhatóak: műanyag, kommunális hulladék, veszélyes hulladék, gipszkarton

 

Vegyes, kommunimális hulladék

Vegyes jellegű, háztartási szemét elszállítási díja:

60.000 Ft-tól

Vegyes, kommunális hulladék elszállítása esetén minden esetben lerakási díjat számítunk fel. A lerakási díj többletköltsége az elszállítandó hulladék összetételétől és annak súlyától függ (16.500 Ft vagy 30.000 Ft tonnánként).

 

Környezetvédelem

Törekedjünk arra, hogy minél homogénebb hulladékkal töltsük meg a konténer tartalmát. Segítsük környezetünket a szelektív hulladék válogatással.

Instant szállítás

Instant szállításunknak köszönhetően Gyöngyös és 50 km-es vonzáskörzetén belül, rövid határidővel tudjuk biztosítani a munkagépekeinket.

Abasár
Adács
Atkár
Csány
Detk
Domoszló
Ecséd
Gyöngyös
Gyöngyöshalász
Gyöngyösoroszi
Gyöngyöspata
Gyöngyössolymos
Gyöngyöstarján
Halmajugra
Hatvan
Heréd
Hort
Karácsond
Kerekharaszt
Kisnána
Ludas
Markaz
Mátrafüred
Mátraháza
Mátraszentimre
Nagyfüged
Nagyréde
Nagyút
Parádsasvár
Rózsaszentmárton
Tarnaméra
Tarnazsadány
Vámosgyörk
Vécs
Visonta
Visznek
Zagyvaszántó
Zaránk

Akik már minket választottak

 

További referenciáink

Árajánlatkérés

    alapepito@andr-as.hu

    +36 30 627 1938

    Munkanapokon 07-17 óráig
    Szombaton 07-12 óráig